?>#lang="en-US" Colocation – IT Transactions
Colocation
За да бъде вашият сайт видим в Интернет винаги, без прекъсване, е нужно

той да бъде качен и настроен на сървър, постоянно включен и свързан с Интернет. По този начин всеки Интернет потребител време да може да получи достъп до вашия сайт. Освен това, в този сървър е необходимо да бъдат инсталирани различни видове софтуер, които да се грижат за различните компоненти на сайта Ви. Основни елементи на един хостинг план са:

1
Операционна система

Това е системата, инсталирана на сървъра, под която той оперира. Най-надеждната и сигурна операционна система за WEB хостинг е Linux. По тази причина IT::Transactions препоръчва и работи експлицитно с Linux.

2
Дисково пространство

Това е размерът на мястото в сървъра, на което ще е качен вашия сайт и зависи пряко от неговата големина, от това дали сайта ще се разширява, дали ще трупа някакви TEMP файлове, дали ще има функция за кеширане на файлове и т.н.

3
Tрафик

Нужният ви месечен трафик зависи от посещаемостта на вашия сайт. Колкото по-голям е вашия сайт и колкото повече посетители имате, от толкова по-голям трафик ще се нуждаете.

IT::Transactions е компания, специализирана в конфигурацията, защитата и поддръжката на WEB сървъри, притежаващи всички необходими ресурси за да е възможно Вашето представяне в интернет под формата на web сайт да бъде достъпно в целия свят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината, така че всички потенциални клиент да могат да го достъпят - отвсякъде, по всяко време. Ако имате нужда, ние ще ви съпътстваме през целия път - от регистрацията на домейн, през конфигурирането на DNS сървърите за него, качването на сайта Ви на нашите сървъри, оптимизацията му и цялата му необходима поддръжка. Просто заявете желанията си !

  ВИЖТЕ КАК СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА:

  1
  Поръчка

  Избираме заедно най-правилния за Вас хостинг план и го настройваме за Вас;

  2
  Имплементация

  Настройвате/мигрирате си сайта или оставяте нашите специалисти да направят това.

  3
  Старт

  Стартираме услугата, а Вие се наслаждавате на скоростта, с която тя работи 🙂

  Ние от IT::Transactions ще Ви предложим

  комерсиални хостинг услуги с безкомпромисно качество. При избор на нашите услуги, Вие избирате двойно подсигурен оптичен 10 гигабитов канал към българския Интернет backbone, огромен International потенциал, хостинг на мощни unix-базирани машини, напълно поддържащи PHP, Perl, MySQL върху Apache и NginX web сървъри. Наши специалисти ще Ви предложат помощта си във всички процеси, свързани с хостването на Вашият сайт, платформа или web система. Освен няколкото предефинирани hosting планове, които предлагаме, при желание от Ваша страна, ще Ви предложим изцяло изработен за Вас хостинг план и цена.

  Имате въпроси или искате да поръчате своят хостинг план?