?>#lang="en-US" IT консултиране – IT Transactions

НИЕ ЩЕ ВИ КОНСУЛТИРАМЕ – И ТО С МИСЪЛ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА ВАШИЯТ БИЗНЕС.

ВНЕДРЯВАНЕ НА СОФТУЕРНИ СИСТЕМИ

Независимо от сложността на изискванията на бизнесът Ви, ние ще направим задълбочен анализ относно необходимите софутерни системи, ще го обсъдим с Вас, ще изготвим финално предложение и ще го създадем.

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ИЗБОР НА IT ИНФРАСТРУКТУРА

При толкова предложения на пазара, няма как да сте сигурни, че взимате правилното. Нашият опит ще Ви помогне в този избор. Ще Ви предоставим плюсове и минуси от гледна точка на Вашият бизнес.

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ИЗБОР НА CLOUD УСЛУГИ

Cloud услугите са модерен начин за спестяване на средства, като при тях плащате само това, което ползвате. Можем да изберем платена cloud услуга или да имплементираме Ваша лична облачна структура.

КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО МРЕЖОВА И IT СИГУРНОСТ

Един от най-важните компоненти във всеки бизнес е информационната сигурност. Ще направим анализ на системите Ви и ще предложим подобрения - защото сигурността трябва да бъде на безкомпромисно ниво!

МИГРАЦИЯ НА СОФТУЕРНИ СИСТЕМИ

Ако обстоятелствата налагат миграция от една версия на софтуер към друга, както и от една система към неѝн аналог, ще преминем през процеса заедно, и то така, че да не повлияе на работния процес.

КОНСУЛТАЦИЯ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЯ НА CRM РЕШЕНИЯ

CRM софтуерите са много важни за голяма част от компаниите и бизнесите. Ще анализираме Вашите нужди и ще Ви предложим най-добрите варианти, които да Ви спестят разходи и да повишат Вашият капацитет.

ИМПЛЕМЕНТИРАНЕ НА OPEN SOURCE РЕШЕНИЯ

Знаете ли, че можете да не плащате за софтуер? При т.нар. Open Source решения, можете да имате безплатни аналози на Windows, Microsoft Office и още какво ли не. Ще Ви консултираме как да ги замените.

ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА БАЗИ ДАННИ

Правилният избор на комерсиална или open source база данни е ключов за бизнеса. Ще Ви помогнем за този избор - а на Вас ще оставим само попълването ѝ и работата с нея - за да се фокусирате върху важните неща.